dilluns, 14 de juny del 2010

LA CONSELLERA DE JUSTÍCIA REP EL CPD

Este matí ens hem reunit amb la consellera de Justícia i portaveu del Consell, Paula Sánchez de León, per fer-la partícip de la problemàtica del doblatge i de la molt preocupant situació que pateixen els professionals i les empreses del sector.
Al llarg de l’entrevista, en la que han estat presents Lluís Miquel Campos i Sergio Capelo, presidents d’AVEDIS i del CPD, respectivament, la consellera s’ha mostrat receptiva a les nostres demandes, encara que ens ha expressat clarament que la situació de crisi actual fa impossible solucionar el problema. Tot i això, ens ha dit que intentaria, si no solucionar, sí “pal•liar” la situació. S’ha compromés a entrevistar-se amb el director general de RTVV, José López Jaraba, i ver què es podia fer. Calcula que en dos o tres setmanes es podrà posar en contacte amb nosaltres per parlar de l’assumpte. Igualment s’ha mostrat interessada per l’informe elaborat per les associacions de professionals afectades i ha manifestat el seu interés per les propostes de futur que conté l’informe. Fins i tot s’ha mostrat sorpresa en conéixer que les cadenes de TDT autonòmiques no emeten el percentatge en valencià que la llei els obliga.
Encara que l’entrevista ha sigut positiva en el sentit que, per fi, el Govern de la Generalitat coneix de primera mà la nostra situació no ens podem donar per satisfets perquè ens fa l’efecte que si la situació millora serà tan mínimament que no representarà un autèntic respir per a un sector que, a hores d’ara, està ferit de mort.